Print
Email Share on Facebook Share on Twitter Share on Twitter
13/11/2017

Počinje trodnevna biznis akademija „Birziminijum“

Trodnevna biznis akademija „Birziminijum“, koju Glavni grad organizuje u znak sjećanja na tragično preminolog prof. dr Dragana Lajovića počinje danas, 13. novembra u zgradi gradskog parlamenta.

Akademiju će predavanjem na temu “Preduzetništvo vs renterijerstvo”, svečano otvoriti profesor Veselin Vukotić.

Prvog dana Akademije predavanja će održati Ivan Jovetić na temu Paradoks(i) preduzetništva, Branka Vuksanović na temu Kako osnovati preduzeće i Ruben Vergara koji će govoriti o Potencijalu mladih u preduzetništvu.

Drugog dana Akademije, u utorak, 14. novembra, Vladimir Vulić će predavati o Novim pravila menadžmenta za digitalni svijet,  Dragana Đermanović, žena decenije u oblasti društvenih mreža i liderstva na globalnom nivou i dugogodišnja savjetnica teniskog šampiona Novaka Đokovića  će govoriti o Biznis modelima novog vremena – ekonomija dijeljenja a Miloš Čirič iz Slovenije koji je i jedan od najuticajnih lobista na Balkanu, izlagati na temu Dobrodošli u vašu inteligentnu budućnost – Kako iskoristiti vještine lobiranja u biznisu!

Završnog dana su predviđena predavanja Dragane Radević na temu Žene u biznisu – heroine novog doba i Ivana Malović na temu Moć prezentovanja & pregovaranja.

BIRO ZA EKONOMSKU SARADNJU I PODRŠKU BIZNIS ZAJEDNICI