Print
Email Share on Facebook Share on Twitter Share on Twitter
17/02/2017

Asfaltirani novi putevi u Botunu

Predsjednik Opštine Golubovci Dušan Radonjić i direktorica d.o.o. "Putevi"  Glavnog grada Violeta Klikovac obišli su danas završne radove na asfaltiranju novih puteva u dužini od 1,7 km u mjesnoj zajednici Botun.

Vrijednost izvedenih radova iznosi 70 hiljada eura, a sredstva za realizaciju ove investivija obezbijeđena su Budžetom Glavnog grada za tekuću godinu.

Predsjednik Opštine Golubovci Dušan Radonjić je izrazio zadovoljstvo izvedenim radovima i ocijenio da će novoasfaltirani putevi doprinijeti boljoj povzanosti i većem kvalitetu života građana Boruna i okolnih mjesnih zajednica.

On je naglasio da radovi na asfaltiranju novih puteva u Botunu predstavlaju nastavak realizacije planiranih investicionih ulaganja kada je u pitanju putna infrastruktura u Opštini Golubovci i ocijenio da je ovim radovima završen predviđeni plan asfaltiranja nekategorisanih i makadmskih putevi u toj Opštini.

Direktorica d.o.o. „Putvi“ Glavnog grada Violeta Klikovac saopštila je da preduzeće na čijem je čelu, shodno programu rada i definisanim aktivnstima, intenzivno izvodi radove na održavanju postojećih i izgradnji novih puteva na čitavoj teritoriji grada, a sve u cilju kvalitetnijeg i bezbjednijeg odvijanja saobraćaja.

Ona je zaključila da su novoasfaltirane dionice puteva u Botunu upravo veoma značajne sa tog aspekta i izrazila zadovoljstvo što će građani tog dijela grada ubuduće koristiti bolju putnu infrastrukturu koja će stvariti i neophodne pretpostavke za brži razvoj Botuna i Opštine Golubovci u narednom periodu.

Izjavu Dušana Radonjića možete pogledati na linku: https://youtu.be/qnikxITPbOA

Izjavu Violete Klikovac možete pogledati na linku: https://youtu.be/sSGHY5TAIMA

Pokrivalice možete pogledati na linku: https://youtu.be/sdPwtkTRG84

PG BIRO