Print
Email Share on Facebook Share on Twitter Share on Twitter
19/04/2017

Biznis savjetovalište za žene i mlade – plan rada rada tokom aprila i maja 2017.

Biznis savjetovalište za žene i mlade predstavlja jednu od aktivnosti koje realizuju Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada i Asocijacija poslovnih žena Crne Gore u okviru potpisanog memoranduma o saradnji, a njegova svrha je unapređenje razvoja preduzetništva žena i mladih na teritoriji Glavnog grada, kroz pružanje besplatnih savjeta u vezi sa otpočinjanjem i razvojem biznisa.

Biznis savjetovalište je počelo sa radom 22. septembra 2016. godine i nastaviće sa radom do daljnjeg, odnosno dokle bude trajalo interesovanje građana/ki Podgorice za ovakvom vrstom konsultacija, a sudeći prema odzivu tokom prvog mjeseca rada, ono je izuzetno veliko.

Asocijacija poslovnih žena Crne Gore podsjeća da se konsultacije održavaju svakog četvrtka u terminu od 17.00 do19.00 sati u kancelariji Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada (Njegoševa 22, zgrada Narodne biblioteke “Radosav Ljumović u Podgorici).

Savjete na temu finansija, marketinga, liderstva i motivacije besplatno pružaju članice Asocijacije poslovnih žena Crne Gore.
Konsultacije će se tokom aprila i maja 2017. odvijati prema sljedećem rasporedu:

1. Odnosi s javnošću – 20. april 2017. godine, Zvezdana Oluić, šefica sektora za odnose s javnošću i marketing u Uniji poslodavaca CG 
2. Motivacija – 27. april 2017. godine, Mirjana Paunović, vlasnica preduzeća Pamark.
3. Finansije i pravni savjeti - 04. maj 2017. godine, Branka Vuksanović, vlasnica agencije SPIN iz Podgorice.
4. Marketing i brendiranje – 11. maj 2017. godine, Ljubica Kostić-Bukarica, vlasnica agencije M.A.S. CODE

Raspored rada savjetovališta se blagovremeno objavljuje na mjesečnom nivou putem medija, društvenih mreža i sajta Glavnog grada.

Zainteresovani građani/ke konsultacije mogu da zakažu pozivom na broj telefona Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada, 020/226 444 ili e-mail-om na adresu poslovna.zena@yahoo.com, Asocijacije poslovnih žena Crne Gore.

BIRO ZA EKONOMSKU SARADNJU I PODRŠKU BIZNIS ZAJEDNICI