Print
Email Share on Facebook Share on Twitter Share on Twitter
13/02/2017

Unaprijeđena putna infrastruktura u Tuzima

Predsjednik Opštine Tuzi dr Abedin Adžović i direktorica d.o.o. "Putevi"  Glavnog grada Violeta Klikovac obišli su danas završne radove na proširenju putnog pravca Sukuruć – Vranj u dužini od jednog kilometra, novoasfaltiranu dionicu puta Vuksanlekići – Dušići u dužini od 1,7 km, kao i puteve u mjesnoj zajednici Koći na kojima su ugrađene nove asfaltne površine.

Vrijednost izvedenih radova iznosi 120 hiljada eura, a sredstva za realizaciju ovih investivija obezbijeđena su Budžetom Glavnog grada za tekuću godinu.

Predstavnici Glavnog grada i rukovodstva Opštine Tuzi su izrazili zadovoljstvo izvedenim radovima i ocijenili da će novoasfaltirani putevi doprinijeti boljoj povzanosti i kvalitetnijem životu građana Tuzi.

„Ovi putni pravci dobijaju posebno na značaju kada se uzme u obzir da se oni nadovezuju na putni pravac Fundina – Zatrijebač, gdje se trenutno izvode radovi na dužini od 23 km, koji se nastavlja na putni pravac za Kuče, čime će se steći sve neophodne pretpostavke da građani Tuzi mnogo brže i bezbjednije stižu do Kučkih planina i uživaju u prirodnim ljepotama tog kraja. Takođe, ovi putevi povezuju i regionalni put Tuzi – Božaj – Skadar, a preko Mataguža spajaju Tuzi sa Zetom i crnogorskim primorijem, čime će od sada građanima Tuzi biti omogućeno i kvalitetnije saobraćanje prema navedenim destinacijama.“ – zaključeno je od stane predsjednika Opštne Tuzi i direktorice „Putevi“ d.o.o. Podgorica.

Izjavu dr Abedina Adžovića možete pogledati na linku:https://youtu.be/jcbUDXcGWA8

Izjavu Violete Klikovac možete pogledati na linku:https://youtu.be/c2t2l1JqA7w

Pokrivalice možete pogledati na linku:https://youtu.be/vfJdnoAB8w0

PG BIRO